Read more: http://pr-blogger.com/add-a-floating-navigation-menu-bar-with-social-buttons-in-blogger/#ixzz2njBZQJgs expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Superhelppo uunimunakas / As easy as it gets: oven baked omelet

Vaikka suosin arjessa simppeleitä ja nopeita ruokaohjeita, en ollut ennen tätä aamua ikinä kokeillut uunimunakkaan valmistusta. Onneksi viimein kokeilin, sillä tämän helpompaa ei ravitsevan aamupalan laitto voi olla! Vaihtelemalla "höysteitä" on ruokalajiin helppo tuoda vaihtelua. Pääraaka-aineiksi tarvitsee vain munia ja ruokakermaa - muutoin mielikuvitus on rajana. Tämänaamuiseen uunimunakkaaseen lisäsin kirsikkatomaatteja, pakastepinaattia ja parmesaania. Mausteeksi sujautin lisäksi mustapippuria.


Uunimunakas (2 annosvuokaa):

Pääraaka-aineet:
3 munaa
0,5 dl ruokakermaa

Höysteet maun mukaan, esimerkiksi:
Pakastepinaatti
Kirsikkatomaatti
Parmesaania
Mustapippuria

Viimeistelyyn:
Rucolaa

1. Sekoita munat, ruokakerma, raastettu parmesaani ja mustapippuri kulhossa.
2. Asettele höysteet vuokaan.
3. Kaada seos höysteiden päälle.
4. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. 
5. Herkuttele!

///

I prefer easy and quick recipes and oven baked omelet is just what I need on a busy morning. It really doesn't get any easier than this! With different seasoning ingredients you can bring variation to the dish. Love it! 

Oven baked omelet (2 small serving molds):

Main ingredients:
3 eggs
0,5 dl food cream

For seasoning:
Spinach
Cherry tomatoes
Parmesan cheese
Black pepper

On top:
Arucula

1. Mix together the eggs and the cream.
2. Place seasoning ingredients to the mold(s).
3. Pour the egg-cream mixture on top of the seasoning ingredients.
4. Bake in 200 °C degrees for about 20 minutes.
5. Enjoy!


- Titta


1 kommentti :