Read more: http://pr-blogger.com/add-a-floating-navigation-menu-bar-with-social-buttons-in-blogger/#ixzz2njBZQJgs expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Vilukoiran syyspaita

Vaikka pidän käsillä puuhailusta, käsityöt eivät ole ikinä olleet vahvinta osaamisaluettani. Muistelen kuitenkin lämmöllä ala-asteen käsityötunteja ja etenkin opettajaamme, joka keksi aina keinon kehua myös minua. Hän saattoi esimerkiksi tulla tunnilla kuiskaamaan, että "sinulla on hyvä värisilmä" tai "nuo värit minäkin olisin valinnut". Kauniista kudontakäsialasta kun minua ei olisi voinut kehua, haha. Herttaista!

Kuluvalla viikolla olen iltapuuhien lomassa kuitenkin tarttunut vakain käsin puikkoihin ja alkanut harjoittaa tuota kansanperinnettä. Ensimmäisenä projektina oli villapaita koirallemme, joka on varsin palelevaa sorttia. En edes yrittänyt kutoa koko villapaitaa yhdestä palasta vaan kudoin kauluripalan, selkäpuolen ja vatsapuolen erikseen, jotka lopulta yhdistin. Tämä helpotti myös mitoittamista sillä ylimääräisen leveyden saattoi saumoissa nipistää. Kaikki tarvittavat palat ovat suorakulmaisen muotoisia, joten mitään kaventamista tai leventämistä ei tarvita. Kun palat yhdistelee, täytyy vain muistaa jättää aukot etutassuille.

Ei voisi olla helpompaa! :)-Titta

4 kommenttia :

 1. Ompa suloinen neule ja sen kantaja. Voisin itsekin tarttua puikkoihin pitkästä aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suosittelen puikkoihin tarttumista, rentouttavaa puuhaa! :)

   Poista
 2. Tyylikäs koiraherra! :)

  VastaaPoista