Read more: http://pr-blogger.com/add-a-floating-navigation-menu-bar-with-social-buttons-in-blogger/#ixzz2njBZQJgs expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Kauneutta Ystävänpäivään / Beauty for Valentine's Day

Onnekseni saan viettää ystävänpäivää ympäri vuoden ihanien ystävieni ja rakkaitteni ympäröimänä, mutta silti on hyvä, että vuodesta yksi päivä on varattu erityiseen hempeilyyn. Päätinkin tarttua haasteeseen ja kohdata ikuisen ongelmavärini pinkin/vaaleanpunaisen kynsien lakkauksen parissa. Kauniit ja huolitellut kynnet kuuluvat itselläni arkeen, mutta erityisesti juhliin niillä saa tehtyä ihanan säväyksen. Taitoa ja kokemusta ei vaadita kovin paljoa kauniin lopputuloksen saamiseksi, ellei halua esimerkiksi maalata vapaalla kädellä > arvostan! 
  
Siispä asiaan; aloitin haasteen helpoimmasta päästä eli yhdistämällä pinkkiä mustaan. Essien lakat ovat tunnetusti erittäin laadukkaita ja musta creme-lakka Liquorice ei ole poikkeus. Sain siistin ja peittävän pinnan aikaiseksi yhdellä kerroksella. Kun lakka oli vielä märkää, ripottelin kynsien tyveen pinkiksi värjättyä simpukkamurskaa. Lopuksi painelin simpukkamurskan palasia appelsiinipuutikulla kiinni lakkaan ja lisäsin muutaman hipun tasapainoisen lopputuloksen saamiseksi. Tämä oli nopea ja helppo koristelu, mutta aikaiseksi sain kuitenkin kauniit ja näyttävät kynnet. Väriyhdistelmien määrä on tietenkin rajaton!


Seuraavaksi siirryin todellakin oman mukavuusalueeni ulkopuolelle. Onneksi posti toi tällä viikolla China Glazen Seagoddess -kevätkokoelman, johon kuuluu kaunis vaaleanpunainen tekstuurilakka Wish on a Starfish. Jos pitää vaaleanpunaisesta, on lakka jo itsessään superkaunis, sillä joukossa on kultaista shimmeriä, joka kimaltaa röpelöisestä pinnasta kauniisti. Halusin kuitenkin ystävänpäiväteeman mukaisesti jotain ekstraa lakkaukseen. Kaksi aksenttikynttä on lakattu Zoyan Jacqueline lla, Tasainen pinta syntyi kahdella kerroksella, ja lakan ollessa märkää, lisäsin vaaleanpunaiset strassit appelsiinipuutikun avulla. Tämä jos jokin on hempeää, eli mission accomplished. Tämä oli myös helppo ja nopea lakkaus. Huom! tekstuurilakkojen päälle ei kannata lisätä päällyslakkaa, sillä se tasoittaa tavoitellun röpelöisen pinnan. 


Kolmas lakkaus on kovasti pitämäni skitlette eli ideana on koristella kynnet erilaisiksi, mutta harmoniseksi kokonaisuudeksi, usein värimaailmaa yhdistämällä. Päätin tehdä kynsistä hempeän lilan sävyiset, sillt halusin testata Seagoddess -kokoelman helmen, lilan tekstuurilakan Tail Me Something. Tämä on upea lakka jo itsessään! Kolme muuta kynttä lakkasin China Glazen Tart-Y For the Partylla. Kirjaimet kokosin märälle lakalle valkoisilla helmenpuolikkailla ja keskisormen sydämet leimasin DARK-A –leimauslaatan sydänkuviolla. Nämä kynnet ovat luultavasti lempparit näistä kolmesta!


 /// 

Few lovely and beautiful nail art ideas for the Valentine’s Day. For the first nails I used Essie Liquorice as a base color and then added pink-dyed crushed sea-shells to wet polish: lovely and easy! For the second nails I tried the new pink color with golden shimmer, Wish on a Starfish, from the China Glaze’s new Seagoddess spring collection. If you love pink color on your nail, you will love this one. I also added pink diamonds on the Zoya’s Jacqueline polish. Third nails are polished with Tail Me Something, also from the Seagoddess collection and Tart-Y for the Party also from China Glaze. I used pearls for the letters I & U and stamped the heart-pattern from the DRK-A stamping plate. These last ones might be my favorites as I love skitlettes. Lovely Valentines’s Day! 

///

Tarvikkeet:
Aluslakka: Poshe’ (Nail Strengthening Base Coat)
Päällyslakka: Essie (No Chips Ahead)
Kuva 1: Essie (Liquorice), pinkki simpukkamurska
Kuva 2: China Glaze (Wish on a Starfish), Zoya (Jacqualine), vaaleanpunaiset strassit
Kuva 3: China Glaze (Tail Me Something), China Glaze (Tart-Y for the Party), Konad (White Pearl
-leimauslakka, DRK-A leimauslaatta)

-Susanna2 kommenttia :

  1. Ihania juttuja tässä blogissa! Luin ihan innoissani:-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kivasta kommentista - äärimmäisen mukava kuulla, että sisältö miellyttää! :)

    VastaaPoista